Pravila korištenja

KORIŠTENJE

Internet stranice www.perlica.eu može se koristiti isključivo za vašu privatnu upotrebu a za svako dalje korištenje kontaktirajte nas za pismeno odobrenje.

Zabranjena je reprodukcija sadržaja, kopiranje i javno korištenje sadržaja www.perlica.eu

Neke od fotografija na internet prodavaonici su samo ilustrativne prirode.

Usluge koje vam pruža www.perlica.eu internet trgovina ne uključuje troškove koje snosite upotrebljavajući računalnu opremu i troškove pristupa našim stranicama. Perlica.eu nije odgovorna za troškove telefona koji koristite.

Perlica.eu uključuje linkove na druge internet stranice. Perlica.eu nije odgovorna za sadržaj na tim internet stranicama i one su izvan kontrole Perlice.eu.


UVJETI KUPNJE

Korištenjem internet trgovine Perlica.eu automatski ste suglasni s slijedećim pravilima i uvijetima i zato vas molimo da ih pažljivo pročitate.

Vlasnik ove internet trgovine i isporučitelj robe je obrt „Mala Luce"

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektroničkim putem naruči barem jedan proizvod, popuni obrazac za registraciju i pošalje nam ga putem elektroničke pošte.

Maloljetne osobe i osobe s ograničenom poslovnom sposobnošću mogu kupovati na ovoj internet trgovini isključivo s odobrenjem staratelja odnosno zakonskih zastupnika.

Odgovornost za istinitost podataka snosi kupac prilikom registracije. Za svaku promijenu podataka pri registraciji odgovoran je korisnik registracije.


NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim putem.

Cijene su izražene u kunama i odnose se na jedan komad ukoliko drugačije nije naznačeno. Cijene na internet trgovini se mogu mijenjati bez prethodne najave , a primljene narudžbe zadržavaju cijene.

Kada ste odabrali proizvod dodajte ga pritiskom tipke na tipkovnici u potrošačku košaricu . Pregledom košarice možete mijenjati količinu robe ili brisati proizvode iz košarice. Kada ste popunili narudžbu i poslali nam je elektroničkom poštom, roba se smatra naručenom. Ukoliko narudžba stiže na našu mail adresu tijekom radnog dana odgovor ćete dobiti u okviru dva radna dana, a ukoliko kupujete vikendom , odgovor očekujte tijekom naredna prva dva radna dana.

Minimalna vrijednost narudžbe koje se šalju poštom iznosi 50,00 kn za robu, plus poštarina.


Obavezuje se isporučiti sve proizvode koje u trenutku narudžbe ima na zalihama.

Ukoliko nismo u mogučnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, o tome ćemo vas obavijestiti putem maila ili telefonom, i dogovoriti novi rok isporuke, ponuditi zamjenski proizvod ili otkazati narudžbu navedenog proizvoda .Ostale naručene proizvode ćemo isporučiti.


DOSTAVA ROBE

Dostava se vrši putem Hrvatskih pošta i cijena dostave je 25,00 kn do 4,5 kg težine.

Iznad 4,5 kg vršimo dostavu putem HTexpresa i ona se naplaćuje po službenim važećim tarifama HT expresa.

Cijena dostave je 25,00 kn za manje pošiljke a za voluminizne pošiljke kao što su sjenila za lampe, drveni artikli većih dimenzija te veće količine stiropora cijena slanja iznosi 40,00 kn.

Za robu u vrijednosti iznad 500,00 kn ne zaračunavamo poštarinu na području Hrvatske.

Kod plaćanja pouzećem , poštar naplaćuje dodatnu naknadu za prijenos poštanske uputnice . Naknada se naplaćajuje isključivo od strane i u korist Hrvatske Pošte te je nije moguće naplatiti pri slanju pošiljke s našeg skladišta. Visina naknade se određuje vrijednošću pošiljke i do vrijednosti pošiljke od 240,00 kn ona iznosi 8,90 kn a iznad 241,00 kn ta naknada iznosi 3,66 % od vrijednosti pošiljke.

Drugi način isporuke je putem kioska Tiska. Za ovaj način slanja pošiljke potrebno je narudžbu platiti po ispostavljenoj ponudi . Drugi način naplate robe nije moguć. Cijena dostave iznosi 10,00 kn ali je ograničena na volumen kutije za dostavu predviđenih od strane Tiska .

Rok isporuke je do 5 radnih dana ukoliko robu imamo na skladištu. Molimo vas da uvažite naše radno vrijeme od 8 do 16 sati, te da naši djelatnici imaju pravo na slobodne dane odmora u tjednu .

Isporučujemo robu u sve zemlje a transport se naplaćuje po važećim tarifama Hrvatske Pošte . Za veleprodajne pošiljke koristimo Intereuropu d.o.o. i njihove važeće tarife.

Za robu koja zahtjeva vrijednost poštarine na temelju njene vrijednosti, troškove poštarine zaračunavamo posebno i o tome mailom obaviještavamo kupca. To su najčešće veliki paketi koji zahtjevaju posebnu poštarinu ili paketi veće materijalne vrijednosti . Ovakav tip pošiljki isporučuje HT express.


OTPREMA ROBE

Prilikom pakiranja proizvoda kontroliramo zaštićenost proizvodate zato preporučujemo da obavezno kod dostave otvorite paket i pregledate robu u prisutnosti dostavljača te da odbijete preuzeti robu ako paket ima vidljiva oštećenja, a to isto prijavite dostavljaću.

Za vraćene odnosno nepodignute pošiljke naplaćujemo poštarinu.


PLAĆANJE

Vrste plaćanja: Virmanom ili općom uplatnicom na žiro račun, pouzećem robe u gotovini ili PayPal .

Kupac se obavezuje platiti ukupan iznos naručene robe i troškove dostave na žiro račun otvoren kod Privredne banke Zagreb, virmanskom ili općom uplatnicom, a nakon naše potvrde narudžbe. Pri tome vam dostavljamo predračun po kojem ćete izvršiti plaćanje na naš žiro račun. Po vidljivoj primljenoj uplati šaljemo naručenu i plaćenu robu.

Za ino narudžbe kupac plaća robu putem PayPal računa ili putem Western Uniona.

Po posebnom zahtjevu robu isporučujemo i na kućnu adresu plaćanjem pouzećem.

U svakoj pošiljci nalazi se račun sa svim specifikacijama.

Kupci kojima je potreban R2 račun ,moraju to naglasiti prilikom narudžbe i pri tome dostaviti potrebne podatke za firmu, obrt, ili privatno lice.


POVRAT ROBE

Pri primitku robe provjera ispravnosti ovisi o kupcu.

U slučaju povrata robe kupac treba uputiti opravdanu reklamaciju mailom , telefonom ili pisanim putem .

Kupac ima pravo na povrat robe koju nije naručio ili ako je primio proizvod koji je oštećen a oštećenje nije nastalo u tijeku transporta. Oštećeni proizvod zamijenjujemo novim proizvodom. U takvom slučaju povrata, prijevoz robe se ne naplaćuje kao ni troškovi dostave novog proizvoda. U slučaju ne mogučnosti isporuke iste robe Mala Luce IP Perlica će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju više nije moguće isporučiti.

Pismene reklamacije se upućuju u roku 8 dana od trenutka primitka proizvoda. Pismene reklamacije po isteku 8 dana neće se uvažiti.

Reklamacija se ne uvažuje ukoliko kupac naruči proizvod a da nije siguran u njegov odabir ili mu se proizvod nesviđa.

Molimo da primljene proizvode usporedite odmah s priloženim računom prilikom preuzimanja robe jer se naknadne reklamacije neće uvažiti.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Mala Luce IP Perlica se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo nužno potrebne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihovog korištenja. Redovito dajemo kupcima mogučnost izbora o upotrebi njihovih podataka uključujući mogućnost da se njihovo ime ukloni s liste koja se koristi u marketinške svrhe.Svi se podaci o kupcima odnosno korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri su odgovorni o poštivanju načela zaštite privatnosti.

Perlica.eu ne može jamčiti da će ponuda naše internet trgovine odgovarati vašim potrebama. Kako je internet trgovina stalno promjenljiva materija, molimo vas za strpljenje ukoliko budete imali poteškoća u pristupu stranici prilikom mijenjanja sadržaja stranice. Za svaku obavijest za uočenu nepravilnost molimo da nas obavijestite putem maila.


Želimo vam ugodno korištenje internet trgovine Perlica.eu!