Subota, 31 Prosinac 2022 08:48

Da li nam novčanik zvecka ili šuška ! Zvecka !

Kreirala:

Evo nas svih zajedno na dan 31.12. Nadam se da ste svi dobro i zdravo. Nažalost , sigurna sam da su svi pod stresnim dojmom uvođenja eura. Iskreno, mi jesmo, Kao prvo, a gotovo najmanje važno,  ne možemo osigurati dovoljan broj sitnih eura kako bi radili konverziju kupcima u trgovini. Daš 200,00 kn kupiš 12,99 kn , vratiš 24,82 eur. Zaboravite .Ne ide.Tko god može ćeka od nas u pošti a jučer je jedna Pošta u Zagrebu dobila kovanice – našu glavnu monetu tzv zveckavi euro.

Maloprodajni dućan Hobby&Hobby radi od 15.1.  Web shop prima narudžbe , i radi od 7.siječnja prilagođeno danom trenutku .Ako želite nešto hitno, hitno pošaljite nam poruku , potruditi ćemo se kao i uvijek. iko smo za sada na godišnjem odmoru.

Godinu dana imati ćemo istaknute dvojne cijene euro i kunu kako bi svima kupnja bila jednostavnija.

Da li će neke cijene ići gore . Tko god vam kaže da neće – ne govori istinu . Nije to toliko radi eura već radi inflacije.Npr ako je drveni repro materijal  otišao gore za 200 do 300 % kako neće krajnji proizvod koji je opterećen strujom,cijenom plina,  novom stavkom za  Čistoću ( bila 50,00 a sada je 95,00 kn), GLS plaćamo sada 37,00 kn, i Tisak je skočio za jednu kunu  itd itd  No ovo sve vi znate. Osim što možda ne znate da je transport iz dalekih zemalja skočio za 100 %.

Mi ćemo nastojati zadržati stare cijene po svaku cijenu. Da li ćemo u tome uspjeti – danas ne znam reći. Da li ćemo promijeniti dio asorimana radi toga. Sigurno hoćemo. Nastojati ćemo se prilagoditi na način koji najviše odgovara našim kupcima i situaciji na tržištu koja nije nimalo dobra za nas, lokalce,  koji imamo  bazu i tržište isključivo u našoj zemlji.

I zato vam želim puno, puno sreće u Novoj godini s riječima: ne ponovila se 2022 !

Vaša Perlica

Kosara perlica