Etiketa Hvala vam na kupnji

Činjenica je da u Perlici imamo vrhunski izbor salveta , neću reći da smo najbolji ali dijelimo prvo mjesto u Europi . Kako sve više dobivamo iz Europe narudžbe s nekoliko stotina artikala , a to su najčešće salvete , i dosta su zahtjevne narudžbe za slaganje ,  prisiljeni smo ograničiti broj artikala u narudžbama na 210 vrsta salveta . Inače ne možemo biti dostupni svim kupcima koji žele naručiti robu na Perlici ili kupci moraju čekati svoj red.  Stalno razmišljamo o kupcima koji su naručili artikle koji su im također nužno potrebni i hitni i htjeli bi biti pravedni prema svima. 

 Primjerice , možete naručiti 210 vrsta salveta po 1 komad ili drugi primjer  npr 50 komada jedne salvete , pa druge 30 komada a sve ostale po 1 komad što je ukupno 208 komada - ili - narudžba u konačnici  ima ukupno 288 artikala.  

Slijedi vjerojatno programsko ograničenje , a do tada molimo sve da uzmu u obzir da je naše ograničenje 210 vrsta salveta po narudžbi.  Hvala vam na razumijevanju ! Fizički nije izvedivo posvetiti se samo salvetama jer Perlica ima bezbroj kategorija proizvoda i koliko god ova naša odluka čudno zvuči , jedina je moguča u ovom trenutku.  

The fact is that in Perlica we have a superb selection of napkins. I won't say that we are the best, but we share first place in Europe. As we increasingly receive orders from Europe with several hundred items, which are mostly napkins, and the orders are quite demanding to put together, we are forced to limit the number of items in the orders to 210 types of napkins. Otherwise, we cannot be available to all customers who want to order goods on Perlica or customers have to wait their turn for a long time. For example, you can order 210 types of napkins 1pcs each. Or another example: for example, 50 pieces of one napkin, then another 30 pieces, and all other 1 piece each, which is a total of 208 pieces - or the order ultimately has a total of 288 items.

There will probably be a program limit in the close future, and until then we ask everyone to take into account that our limit is 210 types of napkins per order. Thanks!

 
Subota, 31 Prosinac 2022 08:48

Da li nam novčanik zvecka ili šuška ! Zvecka !

Kreirala:

Evo nas svih zajedno na dan 31.12. Nadam se da ste svi dobro i zdravo. Nažalost , sigurna sam da su svi pod stresnim dojmom uvođenja eura. Iskreno, mi jesmo, Kao prvo, a gotovo najmanje važno,  ne možemo osigurati dovoljan broj sitnih eura kako bi radili konverziju kupcima u trgovini. Daš 200,00 kn kupiš 12,99 kn , vratiš 24,82 eur. Zaboravite .Ne ide.Tko god može ćeka od nas u pošti a jučer je jedna Pošta u Zagrebu dobila kovanice – našu glavnu monetu tzv zveckavi euro.

Maloprodajni dućan Hobby&Hobby radi od 15.1.  Web shop prima narudžbe , i radi od 7.siječnja prilagođeno danom trenutku .Ako želite nešto hitno, hitno pošaljite nam poruku , potruditi ćemo se kao i uvijek. iko smo za sada na godišnjem odmoru.

Godinu dana imati ćemo istaknute dvojne cijene euro i kunu kako bi svima kupnja bila jednostavnija.

Da li će neke cijene ići gore . Tko god vam kaže da neće – ne govori istinu . Nije to toliko radi eura već radi inflacije.Npr ako je drveni repro materijal  otišao gore za 200 do 300 % kako neće krajnji proizvod koji je opterećen strujom,cijenom plina,  novom stavkom za  Čistoću ( bila 50,00 a sada je 95,00 kn), GLS plaćamo sada 37,00 kn, i Tisak je skočio za jednu kunu  itd itd  No ovo sve vi znate. Osim što možda ne znate da je transport iz dalekih zemalja skočio za 100 %.

Mi ćemo nastojati zadržati stare cijene po svaku cijenu. Da li ćemo u tome uspjeti – danas ne znam reći. Da li ćemo promijeniti dio asorimana radi toga. Sigurno hoćemo. Nastojati ćemo se prilagoditi na način koji najviše odgovara našim kupcima i situaciji na tržištu koja nije nimalo dobra za nas, lokalce,  koji imamo  bazu i tržište isključivo u našoj zemlji.

I zato vam želim puno, puno sreće u Novoj godini s riječima: ne ponovila se 2022 !

Vaša Perlica

Kosara perlica

 

Utorak, 20 Prosinac 2022 09:01

Čestitka i obavijesti o radnom vremenu

Kreirala:

12.10 bozic

 

Dana 20.i 21.12. šaljemo posljednje narudžbe koje će vam stići prije Božića.

Ponovo šaljemo 27. i 28.12. i te stižu prije Nove godine.
U Novoj godini počinjemo raditi 7.1.2023. Naravno, da izvanredno uvijek možemo poslati neki paket - ovaj put samo Tiskom. Što je je, oni su uvijek na raspolaganju :-)
Naša trgovina Hobby & Hobby neće raditi 24.12 i 31.12. U Novoj godini od 1.1. do 15.1.uzimamo godišnji odmor i u tom periodu trgovina neće raditi.
Želimo vam sretan Božić, veselu Novu godinu ispunjenju zdravljem, zadovoljstvom i ljubavi.
Želimo svima da prevladaju bezbolno prelazak na euro i da u tom periodu pokažu smisao za strpljenje na čemu se unaprijed zahvaljujemo.
Pozdravljamo vas i volimo iz Perlice
Srijeda, 19 Listopad 2022 19:01

Naručim, ne otkažem i ne preuzmem...a troškovi ?

Kreirala:

Nažalost, zbog učestalosti nepreuzetih pošiljaka koje su nama isključivo trošak bili smo prisiljeni prije dva mjeseca uvesti nešto što je nekoliko mjeseci bilo u testnoj fazi. Dakle, svaka neotkazana narudžba prije našeg slanja paketa  a potom  nepreuzeta narudžba tereti naručioca za trošak od 72,00 kn slanja i povrata robe te manipulativnih  troškova. Ukoliko isti ne podmirite u 8 dana , isto se predaje na naplatu javnom bilježniku te plaćate troškove uvećano za  nadoknadu od 170,00 kn  javnog bilježnika. Ukoliko se i tada troškovi ne podmire, javni bilježnik ispostavlja za iste ovrhu. Kako vas ne želimo opteretiti nepotrebnim troškovima , molimo vas da razmislite prije slanja narudžbi ili da  preuzmete naručenu robu.

14.10. to do list

Ponedjeljak, 06 Lipanj 2022 13:51

HITNO ! Molimo kupca iz Slovenije - Anu, da nam se javi !

Kreirala:
Molimo Anu iz Slovenije koja je napravila uplatu u Eurima na naš račun da nam se hitno  javi kako bi mogli povezati uplatu i narudžbu i poslati istu na adresu !
Ponedjeljak, 23 Svibanj 2022 08:09

Turistička sezona

Kreirala:

 Napokon,  nakon sezone Covida dolazi nam turistička sezona. I to osjetimo i mi u Perlici. Na tržištu kreće potražnja za kvalitetnim elementima za nakit i naši Istrijani, Dalmatinci i Naši iz Grada dolaze ili naručuju elemente. Hvala vam dragi naši na živosti ! Svi elementi koji su rasprodani ponovo su u dolasku i osigurati ćemo ih za cijelu ljetnu sezonu. Molimo za strpljenje - dajemo sve od sebe !

lanac 064be7b998f66724G sah copyperlice

lanac b9fe8da975f9lanac ad0f 4085 bee4 8123fd08bdf7nausnice 15 mm 1a6f19c4 9149 485a 9a08 fe44f32d5f468lanac_-5fc1-4789-b76d-fed18466b044.jpg

 

Četvrtak, 03 Ožujak 2022 06:04

11400 salveta ! Ljudi, jel' to moguće :-)

Kreirala:

U jednom trenu se primite slaganja, preslagivanja, uređivanja ...  u svakoj kući a tako i  na web shopu. I ustanovimo  da dugo nismo brojili koliko vrsta papirnatih salveta imamo.  I onda se sami iznenadimo da smo od ožujka 2017.g. do ožujka 2022 narasli za ogroman broj salveta . Izbor motiva nije bio nikad veći i on sada iznosi 11400 motiva salveta. Uzevši u obzir veličinu salveta od 33 x 33 cm i onih od 25 x 25 cm izračunali  smo da ako uzmemo samo po jedan komad  salvete različitih motiva možemo pokriti površinu od 1121 m 2. Wow !Kako bi ta " dekica " izgledala evo samo jedne slike od najnovijih salveta. 

PS Bez obzira na 11400 salveta nećemo mijenjati naziv naše kategorije od " 5000 naših salveta ", a koji je kategorija dobila davnih godina. Sve salvete su u njoj , ma kako se zvala :-)Salvete page zuto zelene co

Subota, 06 Ožujak 2021 12:57

Pečati za vosak

Kreirala:

pecati page

U kategoriji Scrapbooking dodali smo nove metalne pečate s motivima koji daju velike mogučnosti ukrašavanja pozivnica , obavijesti, poklona, ukrašavanja boca s domaćim pićima . Kategorija je trenutno u nastajanju , obogatiti ćemo je dodatno s voskovima i s puno, puno novih motiva pečata.  

Ponedjeljak, 22 Veljača 2021 14:20

Narudžbe od dana 22.02.2021 - problem :-(

Kreirala:
Molimo sve kupce koji su radili narudžbe  kod nas na www.perlica.eu dana  21. i 22.2.2021. da, ukoliko su dobili potvrdu u mail box , isti proslijede na naš mail : info@perlica. Objašnjene: Dva dana imamo problem na serveru i narudžbe i mailovi nam ne stižu uobičajeno . Dakle, nismo zaboravili ili preskočili vašu narudžbu, problemi na serveru na koje nismo mogli utjecati prouzročili su ove probleme. Ispričavamo se svima i stojimo vam na raspolaganju. Također se ispričavamo svima kojima smo  poremetili planove s narudžbama jer naša je stranica ,radi greške na serveru, bila u privremenim prekidima . Već smo zaboravili na ovakve probleme , ali očito je da nitko nije imun na njih. Pa ni mi ! Vaša Perlica 

fb 10376829 

Petak, 04 Prosinac 2020 08:42

Plaćanje: pouzećem, na račun ....

Kreirala:
Radi velikog broja vraćenih pošiljaka a za svaku od njih plaćamo poštarinu u dva smjera koja iznosi 68,00 kuna , odlučili smo da se sve pošiljke plaćaju unaprijed na račun .  Za "stare" kupce vrijedi način plaćanja kao i do sada i njima se ispričavamo što smo radi   neodgovornih pojedinaca (tzv "baš me briga ") napravili ovakvu promjenu. Ukoliko ste do sada bili naš kupac , navedite u kratkoj poruci : plaćam pouzećem ! Nama zaista nije bio, niti će nam biti ubuduće,  problem poslati  pošiljku pouzećem jer  je svejedno kako vi plaćate - novac fizički ne vidimo već on dolazi na naš račun bilo vašom uplatom, ili  to uplaćuje GLS ili Hrvatska Pošta koji ih prikupljaju od vas. Sve što smo radili, nastojali smo da bude komodnije i ugodnije za kupca . Nažalost dobili smo po udarac po novčaniku .   I ne samo to. Vrijeme potrošeno na nekoga tko sjedi uz svoj mobitel ili kompjuter i šalje narudžbu za koju mu je potpuno svejedno , mogli smo utrošiti korisno i realizirati narudžbe za nekog tko to zaista želi i kome je narudžba potrebna.   Hvala na razumijevanju!000 Facebook slika1
Četvrtak, 03 Prosinac 2020 04:18

Božić je pred nama

Kreirala:

Doba godine je kada planiramo vrijeme koje ćemo provesti na poslu kako bi ispunili sve naše obaveze.  Kako bi izbjegli sve naše i vaše živciranje povodom dostava u posljednji trenutak , molimo vas da primite na uvid da je naše posljednje zaprimanje narudžbi pred blagdane 18.12.  Za sve narudžbe primljene poslije 18.12. ne možemo jamčiti da će biti isporučene prije Božića. Molimo vas da to imate u vidu prilikom slanja vaših narudžbi. Hvala od srca !!

Pošiljke u prosincu šaljemo GLS-om u utorak, srijedu, četvrtak i petkom do 12 sati, Tiskom šaljemo svaki dan uključujući subotu i nedjelju.

Bozic 20 copy 

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 11:45

Fimo leather - Fimo koji odlično imitira kožu

Kreirala:

Jedan od materijala koji nas je oduševio i kojemu smo se napokon stigli posvetiti je Fimo leather.

Sve je isto, ali ovaj Fimo ima strukturu kože koju možete dodatno naglasiti. Lijep je i struktura je dobro istaknuta kada je jednobojan ali kako mi volimo boje , potrudila sam se da moj  mobitel dobije šarenu Fimo leather masku i izuzetno nas je razveselilo kako se ovaj Fimo ponaša u mješanju boja .

Fimo leather je savitljiv, reže se škarama ili skalpelom .

Preporučamo.Za maskicu mobitela potreban je jedan Fimo, a nešto će vam ga i ostati . Sjajan, sjajan proizvod.fimo leather page copy

Srijeda, 16 Rujan 2020 11:49

Novosti u tekstilnim tašelicama

Kreirala:
top page copy
Stranica 1 od 2